OFERTA

Wynajem sprzętu gastronomicznego

Znajdziesz tu wszystko, co potrzebne jest do przechowywania, podgrzewania, chłodzenia, smażenia, pieczenia jedzenia oraz napojów.

Bemar

Wielkość 2GN

od 116

zł netto

odtrzymuje temperaturę potraw .

 

Warnik

Pojemność od 8 do 10 l

od 36

zł netto

Podgrzewa i podtrzymuje zadaną mu temperaturę, a dzięki kranikowi sposób dozowania jest prosty.

 

 

Termosy

od 8

zł netto

Dostępne wielkości:

1,5-2l – dzbankowy

4,5-5l – z pompką

25l – z kranikiem

 

 

 

Termo-boksy

Wielkość 1GN

od 29

zł netto

Przydatne do transportu, wielkość termo-boksów jest standardowa- 1GN.

 

 

 

 

Lodówka

od 144

zł netto

Przeszklone, pojemne lodówki o wymiarach około 80cm x 80cm x 200cm.

 

ZAMRAŻARKa skrzyniowa

od 116

zł netto

Do przetrzymywania mrożonek, lodu. Przeszklona z góry o wymiarach 60cmx120cmx70cm.

mała – 60zł

duża – 80zł

 

 

piec do pizzy

od 720

zł netto

Dwu komorowy piec do pizzy do pieczenia jednocześnie 8szt. Pizz 32cm

 

 

piec konwekcyjno-parowy

od 864

zł netto

 piec sześciopółkowy/em>

 

 

Frytkownica

od 29

zł netto

PODGRZEWACZ do mięs

od 36

zł netto

Pojemność 1GN. Jest to urządzenia w pełni ze stali nierdzewnej. Pojemnik podgrzewany jest za pomocą paliwa stałego, świetnie utrzymującego temperaturę potraw. Dzięki przemyślanym sposobie podgrzewania nie wymagają przyłącza do żadnych mediów. Urządzenie jest bardzo łatwe w obsłudze.
 

PODGRZEWACZ do zup

od 36

zł netto

Pojemność 4,5l. Jest to urządzenia w pełni ze stali nierdzewnej. Pojemnik podgrzewany jest za pomocą paliwa stałego, świetnie utrzymującego temperaturę potraw. Dzięki przemyślanym sposobie podgrzewania nie wymagają przyłącza do żadnych mediów. Urządzenie jest bardzo łatwe w obsłudze.